29. syyskuuta 2011

Sinulla on kiva blogi -tunnustus


Olen saanut Nojatuolipuutarhuri-blogiin hauskan tunnustuksen: Sinulla on kiva blogi. Sanataituri ja porin murteen tutkija Paula Eskola on sen ojentanut Arkiporinaa-blogistaan. Tähän palkintoon liittyy tehtävä. On vastattava seuraaviin kysymyksiin.

1. Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten. Liitä mukaan kuva.
Pennsylvania Dutch Quilt, jonka ristipistot ompelin (Nimi tarkoittaa 'Pennsylvanian saksalainen', vaikka sana Dutch tarkoittaa tavallisesti hollantilaista). Täkkini tikkasivat ammattilaiset, sillä minulla ei ollut niin isoa tikkauspöytää eikä edes tilaa sellaiseen. Lue koko juttu linkistä. Ylitin jo ristipistojen tekemisessä itseni. Tikattu täkki on ollut jo 20 vuotta seinällämme. Sen aihe sopii hyvin tähän blogiin. Kuva on otettu jouluna edellisen asuntomme ruokasalissa. Se on nyt makuuhuoneessamme.

My Pennsylvania Dutch quilt

2. Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt. Liitä mukaan kuva.
Joudun mainitsemaan kokonaisen kaupungin, Firenzen nähtynä Uffizin taidegallerian ikkunasta. josta otin valokuvan:

Arno, Ponte Vecchio, Florence

3. Laulu, joka koskettaa sinua kovasti. Liitä mukaan linkki ja sanoitus.
Laulut, joita äitini lauloi. Niitä oli paljon.

4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi.
Selkäkivut. Minulla on ollut niitä aina. Ehkä selkäni vahingoittui, kun kaaduin lapsena jäämäessä. Laskin mäen seisaallaan! Olin poikamaisen peloton tyttö, sillä olin leikkinyt koko varhaislapsuuteni enoni kanssa, joka oli vain 10 vuotta vanhempi kuin minä.

5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?
Arjessa, siis joka päivä: Mieheni seurasta, klassisesta musiikista jota kuuntelen iTunesin kautta radiosta kirjoittaessani ja korjatessani tekstejäni, lukemisesta, Internetistä, digikuvaamisesta, iltakävelyistä.

Haluan ojentaa tämän tunnustuksen Aili Nupposelle blogiin Aili-mummon arkea.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksista! Tuo täkki on aivan uskomattoman ihana. Kyllä ne äidin tai jonkun muun läheisen laulamat laulut on jääneet syvästi mieleen varmaan meillä itse kullekin.

    VastaaPoista