27. elokuuta 2011

Lukijalle

Autumn in Helsinki by Anna Amnell
Autumn in Helsinki, a photo by Anna Amnell on Flickr.
Tarkkailin tätä näkymää 20 vuoden ajan. Siinä on syksy alkamassa. Kuva on otettu 18. syyskuuta 2006 ensimmäisellä digikamerallani, Sony DSC-S90, jonka sain yllätysjoululahjaksi jouluna 2005.

Olen laittanut tähän blogiin kahden viikon aikana hyvin paljon kuvia. Tarkoitukseni on koota tähän puutarhaa, puistoja, kasveja, kukkia ja yleensä luontoa koskevia kuvia. Katso sivupalkissa olevaa arkistoa, josta voit valita vaikkapa elokuun, jolloin kuvien laittaminen alkoi. Kirjoituksia näistä aiheista on löydettävissä toistaiseksi muista blogeistani, katso sivupalkissa olevia linkkejä.

Olen aloittanut vanhimmista kuvista. Kuvat tulevat Flickristä, jotta ne eivät vie liian paljon tilaa Bloggerissa. Sitä mukaa, kun joudan skannaamaan, tulen laittamaan myös vanhempia kuvia. Tämä on julkinen kuva-albumi. Kommentit ovat tervetulleita.

Mukana on myös uusia kuvia, samoin muiden perheenjäsenten ottamia kuvia, jotka liittyvät tähän aihepiiriin. Mukana on yksi siteeraamisoikeudella käytetty kuva, nimittäin Linne-aiheinen mosaiikkikuva.
Muut kuvat ovat omiani tai lähiomaisten ottamia kuvia. Mukana on myös Linnen muotokuva Wikipediasta ja joitain muita ns. ilmaiskuvia.
275 views in Flickr today

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti